BED AND BREAKFAST ENSCHEDE

  backupnext  
bed and breakfast torenland

 

Bed and breakfast Torenland in Enschede Roombeek

Bed en Breakfast Torenland is in een vrijstaand comfortabel huis (uit 2010) in de wijk Roombeek, vol cultuur en bijzondere architectuur. Het ligt dichtbij het centrum en ook dichtbij het mooie buitengebied.

Uw royale kamer heeft een 2 persoons bed, een werktafel met goede bureaustoel, een zitje, een hang-leg kast, televisie, privé luxe badkamer ensuite (uit 2016). Er is gratis wifi, koffie, thee en gebruik van 3 fietsen. We serveren het uitgebreide ontbijt op uw kamer. Direct naast uw kamer bevinden zich een koelkastje met gratis drankjes en een combi-magnetron met bestek en borden.

Als extra is een tweede kleine kamer met een 1 persoons bed beschikbaar voor 25 euro extra. Er is dus ruimte voor maximaal 3 personen. Onze B&B is rook- en huisdiervrij.

In de zomer kunt u genieten van de rust op uw eigen terrasje in de tuin (graag in overleg).

Op een korte afstand liggen het museum TwentseWelle, de ArtEZ Hogeschool, en het Rijksmuseum Twente. De bushalte "Hulsmaatstraat" ligt op 25 meter afstand. Met de bus bereikt u het centrum en het treinstation in enkele minuten.

U kunt gratis parkeren voor onze deur.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht